Get Adobe Flash player
Címlap
 
A Carlofon Chemie Kft. 1993 óta képviselteti magát önálló vállalatként Magyarországon és tevékenykedik az autóiparban, mint kiszolgálója a márkaszervizeknek és autójavító egységeknek. Fő feladatunk a járműipar minél magasabb színvonalú kiszolgálása, legyen az kereskedelem, javítás vagy gyártás. Elhivatottságunk a minőség és hatékonyság garantálása, szem előtt tartva a gazdaságosságot és a környezetvédelmet. Célunk, hogy a szakma legjobbjaival együttműködhessünk és méltó konkurense legyünk a multinacionális cégeknek. Vevőink igényéhez igazodva tartjuk a kapcsolatot, ügyelve arra hogy ne "zaklassuk" felesleges látogatásokkal, ezzel is hozzájárulva vállalkozásuk zökkenőmentes működéséhez.
 
A Carlofon, Car-fon, Car-lok termékek a gépjármű szereléstechnikai és autóápolási anyagok széles választékával van jelen az autóipar piacán. A közel 20 éves értékesítési tapasztalatunk alapján alakítottuk ki a mai „végleges” árukínálatunkat, figyelembe véve a modern idők autógyártási és javítási technológiáját is. Ez idő alatt sok termékünk megújult illetve megváltoztattuk azok összetételét, az Európai és Magyar jogszabályoknak megfelelően, de szem előtt tartva a hazai piac igényeit. Ezenkívül több patinás gyártó termékei is megtalálható még kínálatunkban. A felsorolás teljessége nélkül megemlítendő, a Beta, Chemica, Nigrin, Retel és Sika cégek. Kiváló minőségüknek és reális árfekvésüknek köszönhetően a piac legjobbjai közé tartoznak és bármely más termékkel szemben felveszik a versenyt, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy több jelentősebb márkaszerviz is mellettünk tette le a voksát! Ezen termékek mellett, cégünk egyéb más, a szerviziparhoz kapcsolódó anyagok forgalmazásával is foglalkozik, partnereink teljesebb kiszolgálása érdekében.
 
A vevőszolgálati tevékenység fontosságát mindig szem előtt tartva állnak szakembereink a felhasználók és érdeklődők rendelkezésére, hogy tanácsaikkal, gyakorlati tapasztalataik átadásával segítsék az anyagok szakszerű alkalmazását. Szükség esetén oktatásban részesítjük a helyes technológia elsajátítására, így kívánjuk elérni a végső célt, hogy a termékekkel hosszú évekig elégedett legyen a vásárló és természetesen mi is.
 
A mielőbbi kapcsolatfelvétel reményében:
 
Üdvözlettel,
Pitters Richárd

 

Partnereink